Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Honselersdijk
 
 
Zalencentrum ‘Hemelsblauw’ en Rehobothkerk feestelijk geopend Zalencentrum ‘Hemelsblauw’ en Rehobothkerk feestelijk geopend

Op 17 december zijn het zalencentrum Hemelsblauw en de gerenoveerde en gerestaureerde Rehobothkerk feestelijk geopend. “Een nieuw begin, vol hoop en alle kansen voor uw toekomst, voor de toekomst in Honselersdijk, voor de toekomst van ons allen in Westland”, vond Burgemeester Sjaak van der Tak. Wethouder Theo Duijvestijn verrichtte samen met de voorzitter van het college van kerkrentmeesters, Hans Eeuwhorst, de openingshandeling: het prachtige Öhmsorgel werd onthuld. Hierna volgde een muzikaal programma met het thema ‘Vreugde’.

Het Westland heeft er nu een prachtige concertzaal bij. Hier is ruimte voor muziekconcerten en voor cultureel en sociaalmaatschappelijke activiteiten zoals tentoonstellingen, oefenruimtes voor muziekgezelschappen, dans- en kaartclubs. Het zalencentrum Hemelsblauw heeft uitstekende faciliteiten voor zakelijke bedrijfsbijeenkomsten, congressen en vergaderingen. De zalen kunnen particulier en zakelijk gereserveerd worden voor feesten en herdenkingen. Bekijk de foto's in het beeldverhaal.
terug
 
 
 
 

Eredienst
datum en tijdstip 28-07-2019 om 09.30 uur
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 04-08-2019 om 09.30 uur
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 11-08-2019 om 09.30 uur
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 18-08-2019 om 09.30 uur
meer details

 
Kerkbalans

www.kerkbalans.nl
 
Geluidsopname
Kerkdienst gemist? U kunt de dienst hier terug luisteren. meer
 
Reclame blok
 
Volg ons op Facebook en Instagram!
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.