Beleidsplan Beleidsplan
Het beleidslplan 2021-2026 is door de kerkenraad op 15 februari 2021 vastgesteld.
Enkele aanbevelingen die voor de hele gemeente van belang zijn:

▪ We streven er naar ons kerkgebouw vaker open te stellen, om te beginnen iedere eerste zaterdag van de maand. In november geven we aandacht aan ‘wie gedenk jij?’
▪ Na te denken hoe we meer kerk voor het dorp kunnen zijn. Wat kunnen we doen voor vluchtelingen, voor buitenlandse arbeiders, voor hen die tekortkomen?
▪ We streven naar meer verbinding tussen jong en oud, via programma’s van #Durfte. We bieden ruimte voor jongeren, we proberen mogelijk te maken waar zij behoefte aan hebben. We dwingen hen niet mee te doen in ‘ons’ systeem. Ook streven we ernaar hen te betrekken bij ons beleid, mee te denken over de toekomst van onze gemeente, en te kijken naar de route die we samen kunnen gaan.
▪ We nemen afscheid van Bid- en Dankdag op woensdagavond en proberen dit thema te integreren op de zondag erna.
▪ Stimuleren van het onderling geloofsgesprek door inleidingen, ontmoetingsavonden, het opstarten van gebedskring en kringwerk.
▪ Werken aan voldoende schouders om al het werk te blijven doen; met andere woorden bezinning op de pastorale organisatie.

U kunt hier het beleidsplan downloaden.

Inloop voor vragen aan het CvK
datum en tijdstip 27-09-2021 om 19:00

Vergadering CVK (kerkrentmeesters)