Informatie over en voor de gemeente Informatie over en voor de gemeente

Informatie over en voor de gemeente vindt u in de kerkengids van de Protestantse gemeente te Honselersdijk. In de kerkengids staat informatie over de pastores, de kerkenraad, diverse colleges, namen en adressen van de gemeenteleden en andere wetenswaardigheden. De kerkengids is op te vragen bij de scriba.

Kijk op deze site verder bij gemeente-informatie om meer te weten te komen over het Contactteam, de geschiedenis van de Protestantse gemeente, gespreksgroepen en brugdiensten.

Kerkdienst beluisteren via internet Kerkdienst beluisteren via internet

Sinds 1 juli 2013 is het mogelijk om de kerkdiensten te beluisteren via internet.

• U gaat naar www.kerkomroep.nl
  • Rechtsboven kunt u de plaatsnaam Honselersdijk invullen
  • Vervolgens kiest u voor De Voorhof of de Rehobothkerk
  • Met een linker muisklik op het kerkje linksboven op het scherm kunt u direct de dienst beluisteren
  • U kunt ook een eerder uitgezonden dienst afspelen en/of opslaan

De Bloemengroet De Bloemengroet

Elke week wordt er namens de gemeente een bloemengroet gebracht. De bloemen die voor in de kerk staan worden bezorgd bij een persoon/gezin. Op die manier laten we merken dat we als gemeente meeleven in lief en leed, naast voorbede en andere manieren van hulp past ook de bloemengroet.

Mocht u mensen in uw directe omgeving kennen die deze steun ook goed kunnen gebruiken dan kunt u dat melden bij de wijkouderling of scriba.

KerkKompas KerkKompas

KerkKompas is een uitgave van onze eigen kerk. Zij wordt vierwekelijks uitgegeven met uitzondering van de zomermaanden. Elk gemeentelid mag een bijdrage leveren. Financiëel, maar ook in de vorm van kopij.

Krijgt u geen kerkkompas maar wilt u deze wel ontvangen dan kunt u een mailtje sturen naar onze scriba.

Vergadering Kerkenraad
datum en tijdstip 23-11-2017 om 19:45

Laatste zondag van het kerkelijk jaar
datum en tijdstip 26-11-2017 om 09.30 uur