Verslag High Tea 24-9-2019 Contact Team

Een indruk van de High Tea
Wat een fijne middag met elkaar jongstleden 24 september in een gezellig
gemaakte zaal. Bloementjes op de tafels, mooie kop en schotels, verschillende theepotten en theelichtjes. En dan de heerlijke zoete hapjes op verschillende etagères. Flori Kruithof, spelend op de achtergrond met haar pianospel, de leuke gedichtjes die ze voor las. De hartige hapjes gingen er ook goed in na een kopje mosterdsoep.Dames heel erg bedankt voor jullie inzet om deze middag te doen slagen.
Het Contact Team vindt het fijn om deze middagen te organiseren. Je leest
in de kranten en via de ouderenbonden dat er veel eenzaamheid is onder
de mensen. Niet alleen onder de ouderen maar ook onder de jongeren.
Op de agenda van deze website staat wanneer de volgende bijeenkomst is. Komt u ook?

Voor jongeren:
  Privacyverklaring