Extra gemeenteavond 25 juni Extra gemeenteavond 25 juni

De kerkenraad moet helaas meedelen dat tijdens de vergadering van de kerkenraad van afgelopen donderdag, 20 juni, vier leden van de kerkenraad hun functie voor onbepaalde tijd hebben neergelegd. Een verklaring van de kerkenraad is op 23 juni na de kerkdienst uitgedeeld. Er zijn op maandagavond vanaf 19.00 uur nog exemplaren verkrijgbaar bij de koster in Rehoboth.

Dinsdagavond 25 juni is er om 19.45 uur een gemeenteavond in zalencentrum Rehoboth, waarop de kerkenraad nadere toelichting zal geven en er gelegenheid is om met elkaar te spreken over de ontstane situatie en over de beste weg die de kerkenraad nu kan volgen. De kerkenraad hoopt dat daar veel gemeenteleden aan mee komen doen.

Klik hier om het verslag van deze avond te lezen.

Overleg comm. Eredienst, vorming & toerusting
datum en tijdstip 18-03-2019 om 9:30