Uitnodiging bevestiging en intrede Ds. Bartelink

De kerkenraad van de Protestantse gemeente Honselersdijk nodigt u van harte uit voor het bijwonen van de kerkdienst waarin ds. Christi Bartelink wordt verbonden aan onze gemeente.

De intrededienst vindt plaats op zondag 8 maart 2020 en wordt geleid door ds. M. van Duijn en ds. Christi Bartelink.
Aanvang 10.00 uur, in de Regenboogkerk, Endeldijk 5 te Honselersdijk.
Komt u met een auto, dan kunt u parkeren naast de kerk, nabij Achter de Dijk 2, 2675 RG.

Na afloop van de dienst is er gelegenheid om onder het genot van koffie of thee kennis te maken met ds. Christi Bartelink en haar man.

Namens de kerkenraad,
D.W. den Drijver, voorzitter