Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Honselersdijk
 
 
Tentviering "Iedereen telt"

Tentviering "Iedereen telt"
In samenwerking met de organisatie van de Honselse feestweek, organiseren we ook dit jaar weer een tentviering op zondagochtend 7 juli. De spreker is Martijn Vellekoop uit Naaldwijk. Martijn werkt in Utrecht voor de Protestantse Kerk als coördinator missionair werk. Hij is zo ook betrokken bij de ondersteuning van nieuwe vormen van kerk-zijn (pioniersplekken) door heel Nederland. Daarnaast is hij betrokken bij het Westland-netwerk, dat is een netwerk van groepen jongeren en jonge gezinnen in het Westland die ontdekken wat het betekent om Jezus te volgen.

Het thema van de viering is “Iedereen telt”.

De viering begint om 10:30 uur in de feesttent op het Voorhofplein aan de Dijkstraat. Inloop met koffie/thee is vanaf 10:00 uur. De viering duurt ongeveer een uur en na afloop wordt er fris geschonken waarbij er nagepraat kan worden en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten. De viering kenmerkt zich door veel muziek: Opwekking en pop, onder leiding van een band. Tijdens de viering wordt er gebruik gemaakt van creatieve uitingen zoals sketches, filmpjes, muziekclips of iets interactiefs.

Voor de kleinste kinderen is er oppas aanwezig.
Iedereen is van harte welkom!

Commissie Forever Young
terug
 
 
 
 

Vergadering Kerkenraad
datum en tijdstip 17-10-2019 om 19:30
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 20-10-2019 om 09.30 uur
Orde van dienst
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 27-10-2019 om 09.30 uur
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 03-11-2019 om 09.30 uur
meer details

 
Kerkbalans

www.kerkbalans.nl
 
Geluidsopname
Kerkdienst gemist? U kunt de dienst hier terug luisteren. meer
 
Reclame blok
 
Volg ons op Facebook en Instagram!
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.