Paasontbijt 16 april 2017 Paasontbijt 16 april 2017
Dit jaar is er, net als in voorgaande jaren, een paasontbijt. In de grote zaal van Hemelsblauw zullen we de 1e paasdag beginnen met een gezamenlijk ontbijt. Aanvang: 8.30 uur. Na afloop staat er een mandje voor een eventuele bijdrage in de kosten.
Voor het ontbijt kunt u zich t/m 9 april aanmelden bij de diakenen in de kerk of via hun mailadressen. Deze staan vermeld in de komende Kerkkompas.
De diaconie kan uw hulp ook gebruiken bij de voorbereiding, informeer bij de diakenen wat er mogelijk is.
De Diaconie

Voor jongeren: