Open Huis in 'De Voorhof' - zaterdag 10 december  Open Huis in 'De Voorhof' - zaterdag 10 december
De Voorhof gaat sluiten. Het kerkgebouw dat de geloofsgemeenschap van Honselersdijk decennialang ten dienste heeft gestaan, gaat definitief dicht. Velen hebben aan De Voorhof herinneringen. Om iedereen die dat wil de kans te geven afscheid te nemen van De Voorhof is er een Open Huis op zaterdag 10 december van 14.00-16.00 uur.
Er is dan gelegenheid om nog eens door het gebouw te lopen, gevoelens te laten stromen, indrukken op te doen. Om er even te zitten en stil te zijn. Of om er van gedachten te wisselen met andere aanwezigen. Er is een fotopresentatie te bekijken en voor wie dat willen, staat de koffie klaar.
De deuren aan zowel de Dijkstraat als de Fazantlaan zijn op zaterdag 10 december geopend voor iedereen die nog eenmaal De Voorhof wil binnengaan.

Vergadering Kerkenraad
datum en tijdstip 17-10-2019 om 19:30