Kort verslag Startweekend 2019 Kort verslag Startweekend 2019

We hadden op 14 en 15 september jl. een fijn startweekend. De jeugdleiding heeft de jongere jeugd een fijne middag bezorgd. De ouderen hebben genoten van een fietstocht met momenten om af en toe even af te stappen om een monument te bezoeken. Vooral het bezoek aan het gemaal langs de Zweth, de Druiventuin langs de Lange Watering en de Monsterse korenmolen. Terug bij Hemelsblauw even bijkomen bij een gezellige quiz, die gewonnen werd door the Wave, en als sluitstuk een heerlijke barbecue.

Evaluatie Open Kerk
datum en tijdstip 27-06-2022 om 19:00