Kerstviering CBS ‘De Hoeksteen’

Op donderdagavond 19 december om 18.45 uur is het feest in De Regenboogkerk. Dan zullen kinderen, ouders en leerkrachten van CBS ‘De Hoeksteen’ met elkaar het Kerstfeest vieren. Het geboorteverhaal van Jezus staat centraal en alle kinderen werken op hun eigen manier mee aan deze viering. Jezus is het ‘Licht van de Wereld’ en we mogen met elkaar dit Licht laten zien, ieder op zijn eigen plek en op zijn eigen manier.
Dit is één van de liedjes die gezongen zullen worden:
     Laat zo je licht maar schijnen,
     bij alles wat je doet.
     Zodat de mensen zeggen:
     God is goed!
In deze adventstijd kunnen we als gemeente danken en bidden voor deze speciale avond en voor de school. Het team, de kinderen en ouders van ‘De Hoeksteen’ kijken uit naar een sfeervolle en betekenisvolle viering.

Voor jongeren:
  Privacyverklaring