Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Honselersdijk
 
 

zondag 1 oktober 2023 om 9:30

Wisseling ambtsdragers
Voorganger(s): Ds Christi Bartelink

Orde van dienst

De startzondag is iets waar we dankbaar op kunnen terugkijken. Een mooie dienst met twee kleine interactieve onderdelen. Daarna koffie met een grote keuze uit iets lekkers erbij, gemaakt door diverse koekenbakkers uit de gemeente!
Aansluitend vertelde Peter Wesstein zijn verhaal over zijn eerste trip naar Israël; in de herfstvakantie gaat hij weer, nu samen met Ylette. Ja ja, het is wat: je bent er geweest, en je moet ervan blijven vertellen wat daar gebeurt! Indirect zijn we zo ook al bezig geweest met Israëlzondag.
Nu kijken we uit naar de komende zondag: afscheid, bevestiging, doop, kortom: een dienst met veel aandacht voor wat we belijden met elkaar, en waarom we betrokken willen zijn op God die met ons mee wil gaan.
We begroeten deze zondag mevrouw Mbah Hilda Abit.
CB

Kindernevendienst Ellen Prins
Oppasdienst Sari van der Lugt

Collecten
1. PKN Kerk & Israël
2. Kerk

Collecte 1 oktober Protestantse Kerk: Kerk & Israël
Voor de Protestantse Kerk is de relatie met het Joodse volk een wezenlijk onderdeel van de eigen identiteit. Daarom bezinnen we ons op de joodse wortels van ons geloof en bevorderen we het gesprek tussen Joden en christenen. Ook staan we op tegen antisemitisme. In Nederland rusten we predikanten en gemeenten toe op het gebied van de relatie met het volk Israël.
In Israël steunen we onder andere het werk van Nes Ammim, de internationale christelijke gemeenschap. Meer lezen? Kijk dan op: kerkinactie.nl/collecterooster
De diaconie

terug
 
 
 

1e Advent
datum en tijdstip 03-12-2023 om 9:30
Orde van dienst
meer details

Vergadering Kerkenraad
datum en tijdstip 04-12-2023 om 19:30
meer details

Vergadering Diaconie
datum en tijdstip 05-12-2023 om 19:30
meer details

2e Advent
datum en tijdstip 10-12-2023 om 9:30
meer details

 
Kerkbalans

www.kerkbalans.nl
 
Kerkdienst gemist?
U kunt de dienst hier terugluisteren:
Kerkomroep Regenboogkerk
Live kijken of terugkijken:
YouTube PG Honselersdijk
 
Volg ons op Facebook!


Privacyverklaring
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.