Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Honselersdijk
 
 
zo 3 nov 2019  om 09.30 uur
Voorganger: ds. Bart Schoone
Eredienst

Collecten
1. Stichting Hatua
2. Kerk

Collecte 3 november Stichting Hatua
Stichting Hatua is een kleine ontwikkelingsorganisatie met als doel het leveren van een bijdrage aan de armoedebestrijding in Tanzania. Gemeentelid Jan Vreugdenhil en oud-gemeentelid Pauline Schouten zijn enkele van de bestuursleden. Doordat stichting Hatua kleinschalig is, zijn er weinig kosten in Nederland en kan er veel van het gedoneerde geld worden overgemaakt naar Tanzania.
De stichting investeert in onderwijs, want een goed opgeleide bevolking is de sleutel tot de ontwikkeling van een land. Nog altijd blijven in landen als Tanzania veel talenten onbenut doordat de kinderen niet de kans krijgen om naar school te gaan. Door studiebeurzen te geven aan kansarme, maar getalenteerde kinderen kunnen zij wel naar school. Er zijn al diverse kinderen afgestudeerd met schitterende cijfers!
Daarnaast is er in het district Kiteto, in het dorp Mesera een school gebouwd. Zo wordt er een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het dorp en de omgeving. Help de kinderen en help Tanzania. Door uw bijdrage kunnen kinderen wel naar school!
Kijk voor meer informatie op: www.stichting-hatua.nl.
De Diaconie

terug
 
 
 

Eredienst
datum en tijdstip 17-11-2019 om 09.30 uur
meer details

Laatste zondag van het kerkelijk jaar
datum en tijdstip 24-11-2019 om 09.30 uur
meer details

Gemeenteavond
datum en tijdstip 27-11-2019 om 19:30
meer details

1e Advent met gasten uit Westerhonk
datum en tijdstip 01-12-2019 om 10.00 uur
meer details

 
Kerkbalans

www.kerkbalans.nl
 
Geluidsopname
Kerkdienst gemist? U kunt de dienst hier terug luisteren. meer
 
Reclame blok
 
Volg ons op Facebook en Instagram!
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.