Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Honselersdijk
 
 
zo 27 okt 2019  om 09.30 uur
Voorganger: ds. J. van Westenbrugge, Hoek van Holland
Eredienst

Collecten
1. Ned. Bijbel Genootschap
2. Kerk
3. Deurcollecte Geluidsinstallatie

Kindernevendienst Ineke Moor
Oppasdienst Sari van der Lugt

Collecte 27 oktober Nederlands Bijbel Genootschap
Het Nederlands Bijbel Genootschap is opgericht in 1814. In de loop der jaren heeft het Bijbel-genootschap zich ontwikkeld tot een boeiende organisatie. In heel Nederland zijn zo'n 2000 vrijwilligers actief.
Het Bijbelgenootschap wil het mogelijk maken dat mensen in binnen- en buitenland de Bijbel ontdekken, ervaren en doorgeven. Dat doen ze voor de volgende generatie in andere talen en andere vormen, zoals De Bijbel in gewone taal, De SamenleesBijbel en De Passion, hier in Nederland. En in het buitenland d.m.v. luisterbijbels, bijbels voor gevangenen en bijbelvertalingen.
Vandaag, 27 oktober is het Bijbelzondag. Honderden kerken vieren hun dankbaarheid voor de Bijbel, die hier vrij en in begrijpelijke taal beschikbaar is. Het thema is dit jaar: ‘Ik wens jou …’. Voorafgaand wordt een wensen-estafette georganiseerd, die eindigt in Moldavië.
Helpt u mee om het werk van het Nederlands Bijbel Genootschap in Nederland en daarbuiten mogelijk te maken. De diaconie beveelt deze collecte van harte bij u aan.
Wilt u meer informatie: www.bijbelgenootschap.nl.
De Diaconie

terug
 
 
 
Kerkbalans

www.kerkbalans.nl
 
Geluidsopname
Kerkdienst gemist? U kunt de dienst hier terugluisteren: Kerkomroep Regenboogkerk
 
Reclame blok
 
Volg ons op Facebook en Instagram!


Voor jongeren:
  Privacyverklaring
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.