zo 6 okt 2019  om 09.30 uur

Oppasdienst
Daniëlle van Staalduinen

Collecte 6 oktober Kerk & Israël
Leren door ontmoeting en dialoog
De relatie met het Joodse volk en het jodendom is voor de Protestantse Kerk in Nederland een essentieel element van de eigen identiteit. De Protestantse Kerk onderstreept de verbondenheid met het Joodse volk. Het gesprek in plaatselijke gemeenten over onze Joodse wortels wordt gesteund met inspiratiematerialen, ontmoetingsdagen en het tijdschrift Kerk & Israël Onderweg. In het internetproject ‘De Uitdaging’ worden christenen uitgedaagd om lessen te leren uit de dialoog met joden en de eigen traditie met nieuwe ogen te bekijken.
Op 6 oktober, Israëlzondag, is de collecte bestemd voor het werk van Kerk & Israël. Uw steun via de collecte maakt de bovenstaande activiteiten mogelijk. Kijk voor meer informatie op: www.kerkinactie.nl/collecte. Hartelijk dank!
De Diaconie

Voor jongeren: