Jubileumconcert Gospelkoor Reach Out! (9 maart 2013)

Gospelkoor Reach Out bestaat binnenkort 12,5 jaar! Dit wordt gevierd met het spectaculaire jubileumconcert ‘Celebrate!’. Tijdens dit concert laat het koor een uitgebreide selectie horen van het zeer gevarieerde repertoire van de afgelopen jaren. Diverse genres komen voorbij, van opwekking tot black gospel en pop, zowel in het Engels als in het Nederlands. Wat dit concert extra bijzonder maakt, is dat het combo voor deze gelegenheid wordt uitgebreid met een aantal blazers van muziekvereniging Honsels Harmonie! Het wordt het muzikale hoogtepunt van het jaar!

Voor meer informatie, kijk op www.gospelkoorreachout.nl.

Voor jongeren:
  Privacyverklaring