Jostiband treedt weer op!

Het eerste optreden na de coronatijd van de Jostiband vindt plaats in het Westland. Zaterdag 1 oktober a.s. verzorgt de band twee spetterende optredens in De Veiling in Poeldijk. Zo’n vijftig muzikanten, allen met een verstandelijke beperking, gaan die zaterdag zorgen voor een concert om 14.30 uur en een concert om 19.30 uur. U kunt deze unieke concerten meemaken. De kaarten kosten € 10,– per stuk, inclusief twee consumpties.

Net als twaalf jaar geleden wordt dit evenement georganiseerd door de samenwerkende verenigingen van ouders van mensen met een verstandelijke beperking, KansPlus en Sien.Voor informatie en kaartverkoop kunt u terecht op www.jostibandwestland.nl

Voor jongeren:
  Privacyverklaring