Informatie over en voor de gemeente Informatie over en voor de gemeente

Informatie over en voor de gemeente vindt u in de kerkengids van de Protestantse gemeente te Honselersdijk. In de kerkengids staat informatie over de pastores, de kerkenraad, diverse colleges, namen en adressen van de gemeenteleden en andere wetenswaardigheden. De kerkengids is op te vragen bij de scriba.

Kijk op deze site verder bij gemeente-informatie om meer te weten te komen over het Contactteam, de geschiedenis van de Protestantse gemeente, gespreksgroepen en brugdiensten.

datum en tijdstip 19-01-2020 om 9:30

Contactmiddag, presentatie met Schaapherder