Gemeenteavond Gemeenteavond

• Op deze avond was er eerst een korte terugblik over activiteiten sinds de fusie. Er zijn informatieavonden gehouden onder leiding van Gertjan Pellikaan, de kinderen zijn op kamp geweest, er zijn gemeenteavonden gehouden, een BBQ, Brugdiensten, avonddiensten gaan door, het startweekend was weer een succes.

• Vervolgens is de stand van zaken omtrent de gebouwen aan de orde geweest.

• Protestantse gemeente Honselersdijk heeft een website http://honselersdijk.protestantsekerk.net met onze jonge gemeenteleden Chris Borsboom als ontwerper en Maarten Sijm als webmaster. Let op zonder :  WWW

• Na de pauze is in groepjes gesproken over een conceptvisie: De Protestantse gemeente Honselersdijk wil, vanuit het evangelie van Jezus Christus, een geloofsgemeenschap zijn, waar mensen zich thuis voelen. We willen een open, gastvrije en saamhorige gemeenschap zijn, waarin ruimte bestaat voor verschillen in geloofsbeleving. Omzien naar elkaar, dienstbaar zijn aan elkaar, uitnodigend en aanstekelijk zijn naar onze omgeving vinden we belangrijk. We willen leven vanuit Gods Woord en met Gods Geest als bron van inspiratie.

• Tijdens de rondvraag werd o.a. besproken of en hoe de jeugd bij de kerk betrokken is.

Een uitgebreid verslag komt in de kerkkompas.

datum en tijdstip 17-11-2019 om 09.30 uur

Laatste zondag van het kerkelijk jaar
datum en tijdstip 24-11-2019 om 09.30 uur

Gemeenteavond