Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Honselersdijk
 
 
Forever Young viering 1 oktober

Forever Young viering 1 oktober
Op zondagavond 1 oktober a.s. organiseert de PKN Honselersdijk een 'Forever Young' jongerendienst in samenwerking met jongeren van de Jeugdkerk. Het thema is 'Fear Not'. Dit thema is bedacht door de jongeren van de Jeugdkerk, naar aanleiding van de EO-jongerendag die zij eerder dit jaar met elkaar bezochten. Deze EO-jongerendag had ook het thema 'Fear Not'. Jeugdwerkster Barbara Broeren uit Oostvoorne is de spreekster op 1 oktober.
De viering begint om 20:00 uur in de Regenboogkerk (voorheen de Rehobothkerk), Endeldijk 5 in Honselersdijk. Inloop met koffie/thee is vanaf 19:30 uur. Na afloop wordt er fris geschonken waarbij er nagepraat kan worden en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten. 
De viering kenmerkt zich door veel muziek. We zingen (onder leiding van een band) Opwekking en pop; populaire muziek waar de jeugd iets mee heeft. Geloof, Hoop en Liefde staan centraal. In de viering wordt gebruik gemaakt van creatieve uitingen zoals: sketches, filmpjes, muziekclips, of iets interactiefs. De jeugddienst sluit aan bij de belevingswereld van jongeren (ca. 16-30 jaar) maar iedereen is van harte welkom!

Flyer
terug
 
 
 
 

Evaluatie Open Kerk
datum en tijdstip 27-06-2022 om 19:00
meer details

Vergadering Kerkenraad
datum en tijdstip 27-06-2022 om 19:30
meer details

Open Kerk
datum en tijdstip 02-07-2022 om 10:00
meer details

Gezinslunch
datum en tijdstip 03-07-2022 om 11:30
meer details

 
Kerkbalans

www.kerkbalans.nl
 
Geluidsopname
Kerkdienst gemist? U kunt de dienst hier terugluisteren: Kerkomroep Regenboogkerk
 
Reclame blok
 
Volg ons op Facebook en Instagram!


Voor jongeren:
  Privacyverklaring
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.