Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Honselersdijk
 
 
Forever Young Tentviering, zondagochtend 2 juli om 10.30 uur

Forever Young Tentviering, zondagochtend 2 juli om 10.30 uur
In samenwerking met de organisatie van de Honselse feestweek organiseert het team van Forever Young een tentviering op zondagochtend 2 juli 2017. In tegenstelling tot wat er in de feestkrant van de Honselse feestweek vermeld staat, begint de viering om 10.30 uur in de feesttent op het Voorhofplein aan de Dijkstraat. Inloop met koffie/thee is vanaf 10:15 uur. De viering duurt ongeveer een uur en na afloop wordt er fris geschonken, waarbij er nagepraat kan worden en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Voor de kleinste kinderen is er oppas aanwezig.
Het thema van deze viering is "Geloof/ Liefde en geweld". Dit zijn enorme tegenpolen en in deze tijd hoor je veel over geweld uit naam van religie of geloof. Maar de Liefde die Jezus aan mensen wilde leren is vééél  sterker dan geweld. LIEFDE is geweldig!!! Echte Liefde is zo bijzonder, daar kan geen angst of geweld tegenop.
De spreker deze ochtend is Maurice van den Berg uit Maasdijk. Hij kende veel angst in zijn leven, maar hij vertelt jullie graag over de Liefde die sterker is dan iedere angst en ieder geweld.
De viering kenmerkt zich door veel muziek: o.a. Opwekking en Pop (populaire muziek).
De muzikale medewerking wordt verleend door een combo van Westlandse muzikanten onder leiding van Silvia de Brabander en Irene Löbler. In de viering zal gebruik gemaakt worden van een creatieve uiting zoals: sketch/ filmpje/ muziekclips/ of iets interactiefs.
Iedereen is van harte welkom!!!
terug
 
 
 
 

Vergadering College van Kerkrentmeesters
datum en tijdstip 26-02-2024 om 19:30
meer details

Vergadering Diaconie
datum en tijdstip 04-03-2024 om 19:30
meer details

Paasviering Contact Team
datum en tijdstip 26-03-2024 om 10:30
meer details

 
Kerkbalans

www.kerkbalans.nl
 
Kerkdienst gemist?
U kunt de dienst hier terugluisteren:
Kerkomroep Regenboogkerk
Live kijken of terugkijken:
YouTube PG Honselersdijk
 
Volg ons op Facebook!


Privacyverklaring
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.