Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Honselersdijk
 
 

vrijdag 15 september 2023

Film Where are you, Adam?

Datum: 
 vrijdag 15 september 2023
Tijdstip: 
 20:00
Locatie: 
 Hemelsblauw

Op vrijdag 15 september 2023 zal als een soort opmaat van het Startweekend de film “Where are you Adam?” vertoond worden. Deze documentaire, welke gemaakt is door de Oekraïense diaken en filmproducent Alexandr Plyska, geeft een inkijkje in het leven van monniken op het Griekse schiereiland Athos. Hij mocht hiervoor enkele weken filmen in één van de tientallen kloosters. De film is Nederlands ondertiteld en is al vertoond in verschillende katholieke parochies en protestantse kerken en in 20 filmhuizen in Nederland. Het is een uitzonderlijke, visueel rijke en unieke, prachtige, beschouwende documentaire – een eerbiedwaardige waarneming van de wereld waar de tijd niet door de klok wordt beheerst.
We zien gelovige mensen, die helemaal op gaan in hun werk en gebed, waarbij ook de beproevingen, diverse moeilijkheden en pijn in beeld worden gebracht. De beelden raken je tot in het diepst van je ziel door de inzet van de monniken.
De film duurt 80 minuten en na afloop zal er van gedachten gewisseld worden over de inhoud van deze film. De toegang bedraagt 10 euro wat vooral bestemd is voor de hulp aan Oekraïnse families.

Namens de communicatiecommissie, Hans van Waveren

terug
 


 
 
 

Vergadering College van Kerkrentmeesters
datum en tijdstip 26-02-2024 om 19:30
meer details

Vergadering Diaconie
datum en tijdstip 04-03-2024 om 19:30
meer details

Paasviering Contact Team
datum en tijdstip 26-03-2024 om 10:30
meer details

 
Kerkbalans

www.kerkbalans.nl
 
Kerkdienst gemist?
U kunt de dienst hier terugluisteren:
Kerkomroep Regenboogkerk
Live kijken of terugkijken:
YouTube PG Honselersdijk
 
Volg ons op Facebook!


Privacyverklaring
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.