Dorcas Voedsel- en kledingactie 9 november Dorcas Voedsel- en kledingactie 9 november

Op 9 november zal de jaarlijkse voedselactie van Dorcas plaatsvinden bij de Albert Heijn aan de Dijkstraat 102 in Honselersdijk. Tussen 9.00 en 16.00 uur zullen de vrijwilligers u vragen iets van het voedsellijstje te kopen wat u aangereikt krijgt bij binnenkomst. Tevens kunt u bij De Voorhof bruikbare kleding en speelgoed inleveren. Helpt u mee om een groot aantal pakketten voedsel en kleding te verzenden naar de allerarmsten in Oost-Europa? Heel hartelijk dank. Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.dorcasvoedselactie.nl of neem contact op met één van de diakenen.
De diaconie

Vergadering Kerkenraad