Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Honselersdijk
 
 
Crosspoint Music in Honselersdijk

Crosspoint Music in Honselersdijk
Komende zondag 18 oktober treedt Crosspoint Music op in Honselersdijk. Dit Lierse combo zingt en begeleidt een aantal liederen in de morgenviering die gehouden wordt in De Voorhof. Het thema van deze viering is 'dienstbaar zijn'.
 
Crosspoint Music is een onlangs opgericht combo dat met haar muziek en zang de luisteraar weet te boeien. Het combo bestaat uit: Frank Baggerman (toetsen), Martine van der Lugt (zang), Rokus Maasland (zang & gitaar) en Joanne Brouwer (dwarsfluit). Met hun muzikale en vocale begeleiding vertellen ze de mensen van God en zijn bedoelingen. Ze willen hiermee een breed publiek bereiken, waaronder ook jongeren en gezinnen. Een hele uitdaging in deze tijd. Crosspoint Music gaat die uitdaging graag aan voor iedereen die God wil (leren) kennen.
De viering staat in het teken van 'dienstbaar zijn'. Een gebeurtenis uit de bijbel zet de aanwezigen op het spoor van dienstbaarheid. Jezus laat zich erin kennen als iemand die dienstbaar is naar de wereld en haar bewoners. Jezus doet dat, omdat Hij ermee de wil van zijn Vader volgt. Hoe dat precies in elkaar zit, wordt tijdens de dienst uitgelegd.
Voorganger is Gertjan Pellikaan en Alexander Prins bespeelt het orgel. De toegang is vrij en iedereen is van harte welkom. De dienst begint om 09.30 uur, waarbij Crosspoint Music zo'n 10 minuten eerder begint met zingen.
terug
 
 
 
 

Eredienst
datum en tijdstip 24-09-2023 om 10:00
Orde van dienst
meer details

Contextueel Bijbellezen
datum en tijdstip 25-09-2023 om 19:30
meer details

High Tea
datum en tijdstip 26-09-2023 om
meer details

Wisseling ambtsdragers
datum en tijdstip 01-10-2023 om 9:30
meer details

 
Kerkbalans

www.kerkbalans.nl
 
Kerkdienst gemist?
U kunt de dienst hier terugluisteren:
Kerkomroep Regenboogkerk
Live kijken of terugkijken:
YouTube PG Honselersdijk
 
Volg ons op Facebook!


Privacyverklaring
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.