Bericht van het gospelkoor Reach Out

Ons optreden gemist in Maasdijk of ’s Gravenzande? Dan is dit uw kans:

U kunt komende zondag 26 juni ’s avonds komen luisteren in onze mooie Regenboogkerk naar een bijzondere en unieke versie van het verhaal van de “Verloren Zoon”

Het verhaal is verpakt in een mooi, hedendaags verhaal omlijst door mooie muziek, eigentijdse popsongs en gospel liederen.

De entree is gratis maar er wordt een collecte gehouden voor de onkosten. De zaal gaat open om 19.00 uur en het optreden start om 19.30 uur.

U bent van harte welkom!

En mocht u er onverhoopt toch niet bij kunnen zijn: Het optreden wordt gestreamed en via het Youtube kanaal van de kerk uitgezonden!

Klik hier voor de poster in groot formaat

Vergadering Moderamen
datum en tijdstip 05-12-2022 om 19:00