Bakfeest foto's Bakfeest foto's
Wat was het op zondag 13 november weer een gezellig samenzijn na de dienst. Maar liefst 9 gemeenteleden hadden iets lekkers gebakken. Ieder kon iets uitkiezen om bij de koffie of thee van te genieten. Omdat er zoveel gebakken was, kon er zelfs wat worden meegenomen om thuis nog uit te delen.
Er werd ruim € 120 bijeen gebracht! Hiervoor dank aan alle mensen die iets kochten. We hebben heerlijk zitten smullen en het maakt ons samenzijn na de dienst toch wel extra gezellig.
Natuurlijk willen we graag alle bakkers van harte bedanken, want zij hebben het mogelijk gemaakt!

Tonny en Marinel

Klik hier voor de foto's

Bezinningsdag kerkenraad
datum en tijdstip 25-05-2019 om 09:30