Advertentie predikant Advertentie predikant

Predikant (m/v) Honselersdijk

24 uur (0,6fte)

De Regenboogkerk te Honselersdijk is op zoek naar een predikant voor 24 uur.
Als Protestantse Gemeente midden in het ondernemende Westland zijn wij op zoek naar een predikant die ons de komende jaren vanuit het Woord van God wil helpen vorm te geven aan ons persoonlijk geloof, onze christelijke roeping naar elkaar en de wereld om ons heen. U heeft ervaring in één of meerdere gemeenten van de PKN en spreekt de taal van jong en oud.
Onze gemeente draagt haar naam als een teken; veelkleurig in expressie en geloofsbeleving. Met de daarbij behorende opdracht om elkaar daarbij te waarderen en te inspireren.
Als u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in het westen van het land en u zich aangetrokken voelt door wat er in de profielschets van de gemeente en voorganger staat, bent u welkom om te solliciteren voor 15 augustus 2019.
Voor meer informatie kunt u terecht bij de voorzitter van de beroepingscommissie,
dhr. drs. R. D. van Schouwen (Ronald), tel: 0174-629085 of per mail: en de secretaris, mw. A.J. Sulsters - Kramer (Anita),
tel: 0174-629695 of per mail:

Uw sollicitatie inclusief CV ontvangen wij graag per mail voor 15 augustus 2019. U kunt deze sturen naar de secretaris van de beroepingscommissie, mw. A.J. Sulsters - Kramer (Anita),

Vergadering Kerkenraad
datum en tijdstip 17-10-2019 om 19:30