Aangescherpte Corona regels, gevolgen voor de Regenboogkerk Aangescherpte Corona regels, gevolgen voor de Regenboogkerk
Zoals u wellicht heeft vernomen zijn deze week nieuwe dringende aanbevelingen gedaan vanuit de regering aangaande religieuze bijeenkomsten. Er wordt dringend verzocht om het aantal bezoekers van zo’n bijeenkomst te beperken tot 30 personen. Dat heeft tot gevolg dat er dus maar 30 personen in de Regenboogkerk welkom zijn.
Echter beschikken wij nog over een tweede zaal, die volledig gescheiden kan worden van de kerkzaal, met een eigen ingang en andere voorzieningen. Wij willen deze zaal via een live videoverbinding aansluiten op de dienst in de kerkzaal. Daarmee kunnen we toch samen de dienst meemaken.
Er kan dus aan u gevraagd worden om naar de grote zaal in Hemelsblauw te gaan, er zullen door de gastmannen en vrouwen hiervoor aanwijzingen worden gegeven.
Daarnaast wordt u dringend verzocht, als u fysiek bij de kerkdienst in de Regenboogkerk of in Hemelsblauw aanwezig bent, de presentielijst in te vullen. In voorkomende gevallen van een Corona besmetting hebben we deze lijsten nodig om bezoekers te waarschuwen.

Voor jongeren:
  Privacyverklaring