zo 17 mrt 2019  om 09.30 uur
Voorganger: prop. Thomas Kraan, Utrecht
2e zondag in de veertigdagentijd + Jeugdkerk 2.0

Zondagmorgen komt proponent Thomas Kraan uit Utrecht naar onze kerk en zal hij voorgaan in de dienst.
GJP

1. KIA Binnenlands Diaconaat
2. Kerk

Collecte 17 maart Kerk in Actie Binnenlands Diaconaat
Veel gevangenen willen na het uitzitten van hun straf een nieuw leven opbouwen. Op eigen kracht blijkt dit erg moeilijk. Ex-gedetineerden hebben vaak schulden, geen woonruimte, geen werk en geen sociaal netwerk. Samen met Gevangenenzorg Nederland en Exodus begeleidt Kerk in Actie gevangenen naar een stabiele toekomst zonder criminaliteit. Zo worden ex- gedetineerden in één van de elf Exodushuizen via een woon- en werkprogramma geholpen hun leven weer op te bouwen. Meer dan 1.600 vrijwilligers werken in deze Exodushuizen, bezoeken gedetineerden in gevangenissen of begeleiden kinderen bij een bezoek aan een ouder in detentie. Jaarlijks ondersteunen zij daarmee 4.000 gevangenen, ex-gevangenen en hun familieleden.
Met de opbrengst van deze collecte steunt u dit werk van Kerk in Actie voor (ex)gevangenen. Helpt u mee? Meer informatie: www.kerkinactie.nl/veertigdagentijd .
De Diaconie

Goede Vrijdag