zo 10 mrt 2019  om 09.30 uur
Voorganger: ds. Carel van der Meij, Naaldwijk
1e zondag in de veertigdagentijd

Consulent ds. Carel van der Meij is a.s. zondagmorgen onze voorganger.

1. KIA Voojaarszendingweek
2. Kerk

Collecte 10 maart Kerk in Actie Voorjaarszendingsweek
Jarenlang leidden Cubaanse kerken onder het communisme een sluimerend bestaan. Nu het communistische systeem in z’n voegen kraakt, zoekt de bevolking naar houvast: kerken groeien. In Cuba verslechtert de economie echter en neemt de armoede toe. Daarmee groeit ook de diaconale taak van de kerk. Zo wil de kerk er zijn voor ouderen die het niet breed hebben, voor zieken en voor kinderen met een problematische thuissituatie. Kerken zijn echter nog niet goed voorbereid op deze groeiende taak. Er is dan ook een grote behoefte aan kennis over de Bijbel, theologie en diaconaat.
Kerk in Actie ondersteunt kerken, predikanten en vrijwilligers in Cuba daarom met theologisch onderwijs en helpt kerken diaconale activiteiten op te zetten. Vandaag collecteren we voor het zendingswerk van Kerk in Actie zoals op Cuba, zodat kerken in woord en daad kunnen getuigen. Kijk voor meer informatie op: www.kerkinactie.nl/veertigdagentijd .
De Diaconie

Goede Vrijdag