zo 3 mrt 2019  om 09.30 uur
Voorganger: ds. J. van Westenbrugge, Hoek van Holland
Eredienst + Jeugdkerk 2.0

Gastvoorganger is deze morgen ds. J. van Westenbrugge uit Hoek van Holland.
GJP

1. Diaconie Ineke Haaring
2. Kerk

Collecte 3 maart Ineke Haaring in Papoea Nieuw Guinea
Sinds 2012 ondersteunen wij het werk van Ineke Haaring in Papoea Nieuw Guinea. Dit is een land in Oceanië dat het oostelijk deel van het eiland Nieuw-Guinea beslaat. Het grenst aan Indonesië en ligt ten noorden van Australië. Het is 11 keer groter dan Nederland, en heeft 5,5 miljoen inwoners. Men spreekt er maar liefst 880 talen.
Ineke werkt op Hoskins, dit is een eiland ten oosten van het grote eiland met de hoofdstad. Het grootste deel van het werk dat Ineke daar doet bestaat uit de bevoorrading van de zendelingen die in 'de bush' verblijven. Deze zendelingen zorgen dat de mensen een bijbel krijgen die vertaald is in hun eigen taal. De bevoorrading is een hele belangrijke taak omdat er vele zendelingen in 'de bush' verblijven en deze ook regelmatig diverse materialen en voedingsmiddelen nodig hebben. Het regelen van de bevoorrading betekent ook regelen wanneer en hoeveel er in het vliegtuigje kan, welke route enzovoorts. Verder ook de administratie voor de mensen in 'de bush'.
Tevens is er op het zendingscentrum van Hoskins voldoende werk te doen. U kunt dan denken aan: zorg voor de gastenverblijven, schoonmaak- en voedingsmiddelen.
Ineke is, net als alle andere zendelingen van New Tribe Mission, volledig afhankelijk van haar achterban. Wij willen haar ondersteunen met deze collecte. Helpt u mee? Van harte aanbevolen.
Voor meer informatie kijkt u op: www.serving-with-ntm.org .
De Diaconie

Goede Vrijdag