Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Honselersdijk
 
 
zo 26 mei 2019  om 09.30 uur
Voorganger: dhr. Gertjan Pellikaan
Eredienst + Jeugdkerk 2.0

Zo vlak voor Pinksteren lezen en overdenken we deze morgen uit Johannes 14:15-31. Jezus kondigt zijn vertrek aan en belooft zijn leerlingen hen niet als wees achter te laten.
Vervolgens geeft Jezus een prachtige uitleg over zijn motivatie en beloften voor wie Hem trouw aanhangen en Hem willen volgen. Met als onontkoombare vraag: hoe lief heb jij, hoe lief heeft u de Here Jezus en zijn hemelse Vader? Alvast om over na te denken. We zullen ontdekken dat Jezus ons heel wat vraagt en ook heel wat belooft!
Gertjan Pellikaan

Collecten
1. Contact Team
2. Kerk
3. Deurcollecte

Collecte 26 mei Contactteam plaatselijke kerk
Deze zondag collecteren we voor het werk van het contactteam van onze eigen plaatselijke kerk. Het contactteam verzet veel werk op het gebied van pastoraal bezoek en de contactmiddagen. Tevens wordt een ieder rond zijn verjaardag bezocht die 75 jaar of ouder wordt. Ook bij geboorten, huwelijksjubilea en nieuwe gemeenteleden wordt er een bezoekje gebracht. En als je op bezoek gaat, dan kom je niet met lege handen; een aardigheidje in welke vorm dan ook is dan leuk om mee te nemen.
De contactmiddagen, die toegankelijk zijn voor iedereen, worden ingevuld door bv. een spreker, muziekgroep of een uitje naar een museum of bijzondere locatie. Daar zijn ook kosten aan verbonden. Helpt u mee om het werk van het contactteam vorm te blijven geven?
De diaconie

terug
 
 
 

Eredienst + viering Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 22-09-2019 om 09.30 uur
meer details

Contact Team, High tea
datum en tijdstip 24-09-2019 om
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 29-09-2019 om 09.30 uur
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 06-10-2019 om 09.30 uur
meer details

 
Kerkbalans

www.kerkbalans.nl
 
Geluidsopname
Kerkdienst gemist? U kunt de dienst hier terug luisteren. meer
 
Reclame blok
 
Volg ons op Facebook en Instagram!
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.