Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Honselersdijk
 
 
Aangescherpte Corona regels, gevolgen voor de Regenboogkerk Aangescherpte Corona regels, gevolgen voor de Regenboogkerk
Zoals u wellicht heeft vernomen zijn deze week nieuwe dringende aanbevelingen gedaan vanuit de regering aangaande religieuze bijeenkomsten. Er wordt dringend verzocht om het aantal bezoekers van zo’n bijeenkomst te beperken tot 30 personen. Dat heeft tot gevolg dat er dus maar 30 personen in de Regenboogkerk welkom zijn.
Echter beschikken wij nog over een tweede zaal, die volledig gescheiden kan worden van de kerkzaal, met een eigen ingang en andere voorzieningen. Wij willen deze zaal via een live videoverbinding aansluiten op de dienst in de kerkzaal. Daarmee kunnen we toch samen de dienst meemaken.
Er kan dus aan u gevraagd worden om naar de grote zaal in Hemelsblauw te gaan, er zullen door de gastmannen en vrouwen hiervoor aanwijzingen worden gegeven.
Daarnaast wordt u dringend verzocht, als u fysiek bij de kerkdienst in de Regenboogkerk of in Hemelsblauw aanwezig bent, de presentielijst in te vullen. In voorkomende gevallen van een Corona besmetting hebben we deze lijsten nodig om bezoekers te waarschuwen.
 
terug
 
 
 
 

Inloop voor vragen aan het CvK
datum en tijdstip 27-09-2021 om 19:00
meer details

Vergadering CVK (kerkrentmeesters)
datum en tijdstip 27-09-2021 om 19:30
meer details

High tea
datum en tijdstip 28-09-2021 om 14:30
meer details

 
Kerkbalans

www.kerkbalans.nl
 
Geluidsopname
Kerkdienst gemist? U kunt de dienst hier terugluisteren: Kerkomroep Regenboogkerk
 
Reclame blok
 
Volg ons op Facebook en Instagram!


Voor jongeren:
  Privacyverklaring
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.