zondag 25 juli 2021  om 9:30
Voorganger: ds Jan Compagner, Woerden

Op 25 juli zal ons Ds. Compagner uit Woerden voorgaan.
CB

1. Hadassa Hoeve
2. Kerk
3. Deurcollecte

Aan de uitgang van de kerk staan nu collectemandjes.
Collecteren blijft lastig, daarom vragen we u om giften over te maken naar zowel de diaconie als onze eigen kerk:
Diaconie: NL77 RABO 0343 6194 23,
Kerk: NL67 RABO 0343 6284 30 (collectebonnen en algemeen).

Collecte 25 juli Hadassa Hoeve
De Hadassa Hoeve is een kleinschalige christelijke vrouwenopvang met woon- en werkvoorziening die aan maximaal acht jonge vrouwen een plaats biedt. De stichting onderscheidt zich door zijn kleinschaligheid, waarbij de persoonlijke relatie met de cliënten centraal staat. Stichting Hadassa Hoeve is opgericht om jonge vrouwen die niet zelfredzaam zijn, vanwege bijvoorbeeld een turbulente jeugd of een sociale beperking, te helpen zelfstandig te kunnen leven. Er wordt een voor hen veilige en prettige woonsituatie gecreëerd. Tijdens het verblijf krijgen de vrouwen een begeleidingstraject, met als doel dat zij hun talenten (weer) ontdekken en deze gaan inzetten.
De eerste fase staat in het teken van ‘leunen’. Er is aandacht, een gezond dag- en nachtritme, veiligheid en rust en ruimte om op adem te komen. Na de periode van leunen wordt gewerkt aan het (opnieuw) vinden van eigenwaarde. De ervaring van een positieve daginvulling helpt daarbij.
De volgende fase krijgt vorm door het inzetten van talenten, het vergroten van succeservaringen, zelfvertrouwen verder uitbouwen, zelfstandigheid vergroten en het aangaan van nieuwe uitdagingen. In de laatste fase wordt er gezocht naar wat nodig is om (zoveel mogelijk) zelfstandig te worden. En om stap voor stap de Hadassa Hoeve te verlaten.
Geeft u ook uw bijdrage om deze opvang te steunen? Alvast bedankt. Voor meer informatie: www.hadassazorgt.nl.
De Diaconie

Inloop voor vragen aan het CvK
datum en tijdstip 27-09-2021 om 19:00

Vergadering CVK (kerkrentmeesters)