Digitale Kerstwandeling Honselersdijk Digitale Kerstwandeling Honselersdijk

Bekijk eerst de
Inleiding door ds Christi Bartelink

Start de digitale Kerstwandeling!

Let op, er loopt steeds een timer mee, die je de tijd geeft voor gesprek tussendoor, of er even over nadenken, daarna kun je klikken op de volgende scene.

Het is op dit moment nog niet duidelijk of op kerstavond en op kerstmorgen bezoekers aanwezig mogen zijn bij de kerkdiensten. Hou hiervoor deze website in de gaten voor nadere informatie. De diensten worden in ieder geval uitgezonden via het YouTube kanaal van onze kerk. Zie te zijner tijd de link in het Kerkdiensten-menu in het linker meu.

Vergadering Moderamen
datum en tijdstip 10-05-2021 om 19:30