Verdere versoepeling Verdere versoepeling
Vanaf 1 juli mogen er weer 100 kerkgangers in de kerk komen. Per zondag zullen steeds twee kosters dienst hebben. Zij zorgen er ook voor dat de kerkzaal goed gelucht wordt en dat er overal stoelen op afstand klaar staan. Twee stoelen bij elkaar voor een echtpaar, stoelen apart voor mensen die alleen komen.
Als kerkenraad willen we in elk geval de onderstaande procedure blijven volgen:
  1. Aanmelden hoeft niet meer, bij de ingang wordt uw naam genoteerd
  2. We komen binnen via de hoofddeur aan de Endeldijk, en gaan daar ook weer naar buiten
  3. Bij de ingang is er een check of u gezond bent, en kunt u de handen reinigen
  4. Het is helaas nog niet toegestaan om gezamenlijk te zingen, we zullen een zanger(es) of zanggroepje hebben per zondag
  5. Uw jas hangt u bij voorkeur over uw eigen stoel
  6. Er is een collecte in mandjes bij de uitgang aan de Endeldijk