Terugblik op eerste inloopavond: Eredienst Terugblik op eerste inloopavond: Eredienst

De eredienst wordt wel het hart van de gemeente genoemd. Velen doen daar inspiratie en waardvolle contacten op. Met elkaar hebben we in groepen nagedacht over de vormen van de eredienst zoals deze binnen onze gemeente zijn gegroeid.

• Wat vinden we waardevol?
  • Wat kan misschien beter?
  • Hoe kunnen we meer mensen een plek bieden waar ze tot rust kunnen komen en zich zelf terugvinden?
Aan de hand van stellingen over betrokkenheid, beamer, doelgroependiensten en vormgeving kwamen deze vragen aan bod.
De uitkomsten van de gesprekken in de groepen kwamen veelal overeen. De suggesties zijn besproken in de klankbordgroep + een lid van de commissie Eredienst (+ V&T) en gaan als voorstel naar de kerkenraad.
We kijken terug op een zinvolle en fijne avond.
De volgende inloopavond is op 22 april 19.45 uur in de Voorhof.

Wilt u meer informatie of hebt u opmerkingen of suggesties? Mail dan naar

Impressie van de gesprekken in de groepen

Eredienst + Jeugdkerk 2.0
datum en tijdstip 24-09-2017 om 09.30 uur