Kinder- en tienerkoor EigenWijs zoekt projectleden voor kerstmusical! Kinder- en tienerkoor EigenWijs zoekt projectleden voor kerstmusical!
Hou je van zingen en lijkt het je tof om op te treden in een musical? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij het kinderkoor (groep 4-8) en tienerkoor (middelbare school) kan je meedoen als projectlid. Je studeert in twee maanden een musical in die je eind december opvoert. Op vrijdagmiddag 30 oktober houden we een open repetitie. Kan je dan niet? Je kan een week later ook nog instromen.
Deelname aan het project kost 10 euro. Repetities zijn op vrijdagmiddag in de Ontmoetingskerk in Naaldwijk. Meer informatie op onze website www.eigenwijs-naaldwijk.nl
Voor vragen en op je op te geven, stuur een email naar info@eigenwijs-naaldwijk.nl

Voor jongeren:
  Privacyverklaring