zo 17 sep 2017  om 09.30 uur
Voorganger: dhr. G.J. Pellikaan
Startzondag

Op startzondag hopen we velen te ontmoeten: u, jij en anderen die je mee kunt vragen. De dienst zal gaan over 'samen optrekken in geloof'. Hoe doe je dat? Hoe doen wij dat? We laten ons mede inspireren door wat de Bijbel ons zegt in Numeri 13 en Johannes 17.
De cantorij en een muziekensemble hebben hun aandeel in deze viering. Met uw en jouw aanwezigheid wordt het een mooiere viering!
Na de dienst is er een samenzijn met - naar ik hoop - iets lekkers bij de koffie. Voor degenen die hieraan willen meehelpen door iets te bakken of te maken: zie KerkKompas bij de info over het Startweekend.
GJP

1. Project K.I.A. Oeganda
2. Kerk

Vergadering Kerkenraad