zo 21 apr 2019  om 09.30 uur
Voorganger: ds. G. van de Kamp, Delft
Pasen

Paasmorgen: de Heer is waarlijk opgestaan! Nieuw leven. Opnieuw leven. De dood heeft niet het laatste woord, maar is overwonnen. Daarvan zullen wij leven! En dat begint hier & nu al. Dat moet gevierd worden. Dat doen we in deze Paasmorgendienst, welke geleid wordt door ds. Van de Kamp en begeleid wordt door Honsels Harmonie. Houd rekening met de voorzang die om 09.20 uur al begint.
Gertjan Pellikaan

1. KIA Pasen

Collecte Pasen 21 april Kerk in Actie Zending
Versterk de kerk in Pakistan
In Pakistan voelen veel christenen zich kwetsbaar en onzeker. Zij maken deel uit van een minderheid. Ook horen ze bij de laagste klasse en daarmee bij de armste bevolkingsgroepen. Veel christenen weten bovendien relatief weinig over het christelijk geloof.
Kerk in Actie bouwt samen met lokale kerken aan een sterke en vernieuwende kerk in Pakistan. Samen zorgen zij ervoor dat studenten en voorgangers cursussen en trainingen kunnen volgen over discipelschap en theologie, dit doen zij onder meer via internet. Ieder jaar doen daarnaast 6.000 tieners mee aan een jongerentraining. Zij zijn in de toekomst het kader van de kerk en staan dankzij deze training sterker in hun geloof.
Met uw bijdrage aan deze collecte steunt u het zendingswerk van Kerk in Actie, zoals dit project in Pakistan. Wij bevelen deze Paascollecte van harte bij u aan.
Wilt u meer informatie? Kijk dan op: www.kerkinactie.nl/veertigdagentijd.
De Diaconie

Eredienst + Jeugdkerk 2.0