zo 24 mrt 2019  om 09.30 uur
Voorganger: ds. C. Schreuder, Maassluis
3e zondag in de veertigdagentijd

Zondagmorgen is ds. Schreuder uit Maassluis onze gastvoorganger. De cantorij verleent haar medewerking aan deze dienst.
GJP

1. Kerk in Actie 40-dagentijd
2. Kerk

Collecte 24 maart Kerk in Actie 40-dagentijd
Stop kinderarbeid in India

In de Indiase stad Nasapur is de IT-sector booming business. Helaas profiteert maar een handjevol mensen daar van mee. Het overgrote deel van de bevolking verricht als dagloner voor een schamel loon zwaar werk in de landbouw of industrie. Door armoede gedwongen werken ook kinderen mee. Kinderarbeid moet stoppen, vindt Kerk in Actie. Daarom werken we samen met partnerorganisaties aan beter onderwijs. We lichten jaarlijks 5.000 ouders en kinderen voor over het belang van onderwijs, bezoeken scholen om onderwijs-advies te geven en begeleiden meer dan 700 werkende kinderen (terug) naar school. Helpt u mee, zodat ook in 2019 honderden werkende kinderen een nieuw begin kunnen maken op school!
Geef aan deze collecte. Meer informatie: www.kerkinactie.nl/veertigdagentijd .
De Diaconie

Goede Vrijdag