Organisatie kampwerk Organisatie kampwerk

Ieder jaar gaan we met de jeugd op kamp. Hier komt een behoorlijke organisatie bij kijken en dit wordt allemaal geregeld door vrijwilligers van het jeugdwerk.

Aan het einde van het clubjaar gaan ze met alle groepen op kamp, dit is groep 4 t/m 8 van de basisschool. En 1e en 2e klas kinderen van het voortgezet onderwijs.

De kampen worden georganiseerd door een hoofdstaf van 2 personen en de totale leiding bestaat uit een groep van 15 tot 20 personen, variërend in de leeftijd van 16 t/m 50+. Nieuwe jeugdwerkers zijn altijd welkom, zowel voor club als voor kamp. Geïnteresseerd?  Neem contact op voor meer informatie.

Mattanja Valk: 0646086080
Of stuur een mailtje naar

Eredienst + Jeugdkerk 2.0
datum en tijdstip 24-09-2017 om 09.30 uur