Petra van der Burg nieuwe interim predikant Petra van der Burg nieuwe interim predikant

Zondag 26 januari is ds. Petra van der Burg verbonden aan de Protestantse gemeente in Honselersdijk. Zij zal als interim predikant de gemeente het komend jaar bijstaan en met een speciale opdracht in de gemeente werkzaam zijn.

De Protestantse gemeente is sinds juni vorig jaar vacant sinds het vertrek van ds. Koster naar Den Haag. Toen de mogelijkheid zich aandiende tijdelijk een predikant aan te trekken, zijn hier in korte tijd de nodige inspanningen voor verricht, met als resultaat dat ds. Van der Burg per 1 februari gedurende een jaar in Honselersdijk aan de slag gaat. Afgelopen zondag is zij door consulent ds. Carel van der Meij aan de gemeente verbonden.

Taken ds. Petra van der Burg
Een belangrijke taak, waarmee ds. Van der Burg zich gaat bezighouden, is het opzetten en ondersteunen van activiteiten in het kader van het jeugdwerk. Ook gaat zij zich inzetten voor het opbouwwerk in de leeftijdsgroep 30-55 jarigen. Bij elkaar een uitdagende klus die ertoe moet leiden dat mensen van alle leeftijden zich thuis mogen en kunnen voelen in de gemeente. Petra van der Burg is inmiddels vol enthousiasme aan deze uitdaging begonnen.

Vergadering Kerkenraad
datum en tijdstip 23-11-2017 om 19:45

Laatste zondag van het kerkelijk jaar
datum en tijdstip 26-11-2017 om 09.30 uur